7 dagen per week open vanaf 17:00 | Elke vrijdagavond karaoke | Elke eerste woensdag van de maand Pubquiz | Beleef vele sporten

7 DAGEN PER WEEK OPEN VANAF 17:00

Gedrag- en huisregels

Humphrey’s Café / Café Braque

Hoofdstraat 194-196

7311BE Apeldoorn

 

Toegangscontrole:

Iedere bezoekers moet zich legitimeren met een geldige legitimatie (paspoort, id-kaart, rijbewijs)  en dient minimaal 18 jaar oud te zijn (100% controle ongeacht leeftijd). Bij de entree en of in het etablissement kan zich de mogelijkheid voordoen dat u zich moet laten onderwerpen aan een fouillering.  De controle is ingesteld om iedereen in verband met de algemene veiligheid te beschermen en het tegengaan van overtredingen. Bij het niet kunnen tonen van een geldige legitimatie of het weigeren van fouilleren wordt de toegang tot het cafe geweigerd of moet u het etablissement verlaten. De portier houdt het recht op groepen groter dan 4 te weigeren.

 Kleding:

Correcte kleding is vereist: geen sport-, vereniging-, of club-gerelateerde kleding. Tijdens of na wedstrijden/evenementen kan hier van afgeweken worden. Het dragen van een hoofddeksel of gezichtsbedekking is niet toegestaan evenals een bril met getinte of donkere glazen. Uitzondering: geloof of ziekte. Tattoos op extreme plekken (gezicht, hals, hoofd of handen) kan een reden zijn om de toegang te ontzeggen.

 Gedrag:

U mag zich niet schuldig maken aan ongewenst intimideren, racisme of discriminatie. Bedreiging, mishandeling in welke vorm dan ook en andere vormen van agressie zijn verboden. Wie zich hinderlijk of aanstootgevend gedraagt krijgt een waarschuwing, bij herhaling volgt verwijdering en een ontzegging voor bepaalde tijd.

 Verboden middelen:

Bij het bezitten, gebruiken of handelen in verdovende middelen of bij het aantreffen van verboden wapentuig zal direct de politie worden ingeschakeld en wordt de toegang automatisch voor onbepaalde tijd ontzegt.

 Consumptie:

U bent verplicht iets te consumeren. Het is verboden eigen mee gebrachte consumptie te consumeren of mee naar binnen te nemen. Consumpties dienen na 02:45 binnen te blijven.

 Roken:

Het is verboden om binnen te roken. Roken kan buiten op het terras. Let op: de serre is geen terras!

 Beschadigen van eigendommen:

Bij het beschadigen van eigendommen van Humphrey’s Café en/of Café  Braque wordt u aansprakelijk gesteld. Bij het beschadigen en/of kwijtraken van van uw eigendommen kunt u Humphrey’s Café/Café Braque niet aansprakelijk stellen. Het bezoeken en ophangen van eigendommen is geheel op eigen risico.

 Overtredingen van de gedrag- huisregels:

Mocht u een van deze regels overtreden, zal u worden geweigerd of worden verwijdert uit het etablissement. Bij constatering van strafbare feiten zal de politie worden ingelicht en volgt er een ontzegging voor bepaalde of onbepaalde tijd.

 Onze huisregels volgen de richtlijnen van de KHN (Koninklijke Horeca Nederland).

 In samen werking met

R&T security

Scroll naar boven